Leveringsvoorwaarden

 

1. Voorwaarden

Vergeetmenietje heeft te allen tijden het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van onze site te wijzigen.

 

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Vergeetmenietje komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Vergeetmenietje . De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Vergeetmenietje erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van een proef. Sommige producten bestaan uit meerdere delen en zijn door u zelf samen te stellen.

 

3. Transport

Vergeetmenietje besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Vergeetmenietje uitsluitend gebruik van een gerenommeerde vervoersorganisatie. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Vergeetmenietje hierop geen invloed meer uitoefenen. Vergeetmenietje kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

 

4. Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van Vergeetmenietje

 

5. Leveringstermijn

Vergeetmenietje verzendt aan alle adressen binnen Europa. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en land. Voor zendingen naar het landen anders dan België moet u rekenen op extra verzendtijd en hogere bezorgkosten.

 

6. Garantie

Mocht er een fout bij ons liggen, dan nemen wij vanzelfsprekend de totale order voor onze rekening.

 

7. Beëindiging van de overeenkomst

Het annuleren van de bestelling is enkel mogelijk in overleg en met goedkeuring van Vergeetmenietje.

 

8. Betaling

Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur per post of per e-mail, zodat u het bedrag kunt overmaken op onze bankrekening.

Enkel bij geboortekaartjes en uitnodigingen gelden andere regelingen. Bij aanvang van het project dient men een voorschot te betalen. Na de geboorte betaald u het resterende bedrag.

 

9. Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde producten of service van Vergeetmenietje, dan kunt u Vergeetmenietje op kim@vergeetmenietje.eu hierover informeren. Ook is Vergeetmenietje telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op 0032 477 21 34 37.

 

10. Gegevensbeheer en Privacy

Vergeetmenietje houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Vergeetmenietje geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de producten, ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Vergeetmenietje en eventuele toekomstige mailingen van Vergeetmenietje

Vergeetmenietje zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden.

Als u geen berichten meer wilt ontvangen van Vergeetmenietje, dan kunt u dit te allen tijde via kim@vergeetmenietje.eu te kennen geven.

 

11. Correspondentie Vergeetmenietje

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met

Vergeetmenietje , tel.: 0032 477 21 34 37of via e-mail: kim@vergeetmenietje.eu

 

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en vergeetmenietje.eu deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Vergeetmenietje.eu aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan vergeetmenietje.eu.